Деклан Райс и Жоржиньо говориха след двубоя с Ливърпул, спечелен от

...
Деклан Райс и Жоржиньо говориха след двубоя с Ливърпул, спечелен от
Коментари Харесай

Деклан Райс: Мислим за титлата, тази победа бе задължителна

Деклан Райс и Жоржиньо приказваха след двубоя с Ливърпул, извоюван от " артилеристите " с 3:1. Именно италианският полузащитник стана Играч на мача.

" Най-важно беше да спечелим трите точки. Мачовете се печелят и губят в обособени обстановки. Мислехме единствено за успеха от първата до последната минута. Много положително показване от нас и съм доста удовлетворен ", показа Райс.

" Трябваше да имаме вяра в себе си, не бяхме разочаровани. Нямаше потребност да променяме каквото и да е, трябваше да продължим да играем по същия метод през втората част. Трябваше още по-високо да ги пресираме и успяхме ", сподели по-късно Жоржиньо.

" Беше превъзходно преставяне от страна на Жоржиньо. Това попадение можеше да се отрази. Ние мислим за купата и мениджъра желае да бъдем съсредоточени по този метод във всеки един мач. Днес беше наложително да спечелим мача, с цел да останем в борбата за купата. Радваме се, че успяхме ", добави някогашният състезател на Уест Хем

" Определено, ние си оказваме помощ, слушаме се. Никой не е лакомец. Всички мислим за положителното на тима. Бяхме подготвени през днешния ден, което бе значимо в подобен важен мач за нас ", сподели Жоржиньо, който по-късно получи и премията за Играч на мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР